tineri-abordati-gara-sud-ploiesti.jpg

În țigănia și mizeria din zona Gării de Sud din Ploiești persoane necunoscute abordează trecători pentru a le cere favoruri sexuale. 

La începutul lunii ianuarie observatorulph.ro a adus în atenția Poliției această situație. Potrivit unor informații oferite de cititorii ziarului, în parcurile din zonă, în stațiile TCE și chiar în gară, tinerii sunt abordați de persoanele care își fac veacul în zonă pentru a face sex pe bani.

La aproximativ o lună de la semnalarea situației, polițiștii au depistat mai multe persoane în zonele menționate care propuneau tinerilor să facă sex pe bani. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit unui răspuns al IJP Prahova, față de persoanele respective au fost dispuse doar măsuri de sancționare. Acestea au fost sancționate pentru încălcarea legii 61/1991 Vă reamintim că de la 1 februarie 2014 prostituția nu se mai pedepsește cu închisoarea. 

001 (1).jpg


Sport
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

FC Petrolul Ploiești - Pandurii Tg. Jiu: 2 - 1

Echipa ploieșteană, condusă de Leo Grozavu, a reușit să se impună în fața celor de la Pandurii Tg. Jiu, prin golurile înscrise, în prima repriză, de Arnăutu şi de Saim Tudor. Petroliștii au bifat...

Național
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe Autostrada A3 București - Ploiești

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă că, pe Autostrada A3 București - Ploiești, se mențin restricțiile de circulație , între km  14 - 26, unde au loc lucrări la carosabil. Potrivit Centrului...