aboneaza-te la ziarul fara reclame

tineri-abordati-gara-sud-ploiesti.jpg

În țigănia și mizeria din zona Gării de Sud din Ploiești persoane necunoscute abordează trecători pentru a le cere favoruri sexuale. 

La începutul lunii ianuarie observatorulph.ro a adus în atenția Poliției această situație. Potrivit unor informații oferite de cititorii ziarului, în parcurile din zonă, în stațiile TCE și chiar în gară, tinerii sunt abordați de persoanele care își fac veacul în zonă pentru a face sex pe bani.

La aproximativ o lună de la semnalarea situației, polițiștii au depistat mai multe persoane în zonele menționate care propuneau tinerilor să facă sex pe bani. 

Potrivit unui răspuns al IJP Prahova, față de persoanele respective au fost dispuse doar măsuri de sancționare. Acestea au fost sancționate pentru încălcarea legii 61/1991 Vă reamintim că de la 1 februarie 2014 prostituția nu se mai pedepsește cu închisoarea. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

001 (1).jpg


Auto-moto
  • Vineri, 25 Mai 2018
  • De Mihai Popescu

Acțiune rutieră în Ploiești

Potrivit IJP Prahova, polițiștii Serviciului Rutier au organizat vineri o acțiune pe Șoseaua Vestului, Șoseaua Nordului și pe Bulevardul Republicii în vederea descurajării șoferilor de a folosi...