tineri-abordati-gara-sud-ploiesti.jpg

În țigănia și mizeria din zona Gării de Sud din Ploiești persoane necunoscute abordează trecători pentru a le cere favoruri sexuale. 

La începutul lunii ianuarie observatorulph.ro a adus în atenția Poliției această situație. Potrivit unor informații oferite de cititorii ziarului, în parcurile din zonă, în stațiile TCE și chiar în gară, tinerii sunt abordați de persoanele care își fac veacul în zonă pentru a face sex pe bani.

La aproximativ o lună de la semnalarea situației, polițiștii au depistat mai multe persoane în zonele menționate care propuneau tinerilor să facă sex pe bani. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit unui răspuns al IJP Prahova, față de persoanele respective au fost dispuse doar măsuri de sancționare. Acestea au fost sancționate pentru încălcarea legii 61/1991 Vă reamintim că de la 1 februarie 2014 prostituția nu se mai pedepsește cu închisoarea. 

001 (1).jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

h-p-970x250.png