tineri-abordati-gara-sud-ploiesti.jpg

În țigănia și mizeria din zona Gării de Sud din Ploiești persoane necunoscute abordează trecători pentru a le cere favoruri sexuale. 

La începutul lunii ianuarie observatorulph.ro a adus în atenția Poliției această situație. Potrivit unor informații oferite de cititorii ziarului, în parcurile din zonă, în stațiile TCE și chiar în gară, tinerii sunt abordați de persoanele care își fac veacul în zonă pentru a face sex pe bani.

La aproximativ o lună de la semnalarea situației, polițiștii au depistat mai multe persoane în zonele menționate care propuneau tinerilor să facă sex pe bani. 

Potrivit unui răspuns al IJP Prahova, față de persoanele respective au fost dispuse doar măsuri de sancționare. Acestea au fost sancționate pentru încălcarea legii 61/1991 Vă reamintim că de la 1 februarie 2014 prostituția nu se mai pedepsește cu închisoarea. 

001 (1).jpg

Viața Prahovei
  • Miercuri, 21 Februarie 2018
  • De Roxana Tănase

Tentativă de suicid ieri noapte la Provița

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Provița, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești, după ce a încercat să se sinucidă. Bărbatul a fost găsit în comă. O...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești