Tudorel-Toader-incercare-disperata-de-a-apara-recidivistii-recursului-compensatoriu.jpg

Atât șeful de la partid, Liviu Dragnea, cât și șefa de la Guvern, Viorica Dăncilă, l-au chemat de urgență pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, pentru a lua măsuri în cazul scandalului Cosma-DNA.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, întrerupe vizita oficială în Japonia pentru a se întoarce în țară, cu trei zile mai devreme. Anterior, Tudorel Toader spusese că nu înțelege de ce trebuie să se întoarcă.

Vizita în Japonia a ministrului Justiției trebuia să se termine pe 17 februarie. Tudorel Toader va participa la şedinţa de guvern de joi. Probabil va anunţa ce decizie a luat în legătură cu șefa DNA.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Îl voi chema cât de repede posibil să vină în România. Având în vedere ultimele informaţii din spaţiul public, mi se pare normal ca ministrul Justiţiei să fie în ţară”, a declarat Viorica Dăncilă, luni, după şedinţa Biroului Permanent al PSD.


Eveniment
  • Joi, 12 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ceremonie de predare-primire la DNA, joi, ora 11

Noul procuror-şef interimar al DNA, Anca Jurma, va primi oficial mandatul, astăzi, la ora 11.00, la sediul DNA. Anunţul a fost făcut joi dimineaţă de către procurorul general Augustin Lazăr, fiind...

Național
  • Miercuri, 11 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Kovesi se întoarce la DIICOT Sibiu

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, miercuri, ca Laura Codruța Kovesi să își continue activitatea la DIICOT Sibiu, ca procuror.​ Kovesi declara luni, după ce a...