fbpx

ZTZmOTE4ZDcyZGUwMzAyMjkxYzE1NWNjYjEwYzg4NQ==.thumb (1).jpg

Cu o seară în urmă, Vlad Cosma declarase că se va prezenta la DNA, de câte ori va fi citat. 

Marți, 13 februarie, fostul deputat era așteptat la sediul DNA, pe surse aflându-se că ar fi vorba despre un nou dosar. Nu a fost precizată calitatea în care trebuia să se prezinte, însă cert este că nu a mai apărut.

Sora acestuia, Andreea Cosma, spusese că Vlad Cosma ar fi plecat să schieze, în afara țării. Unele surse îl dau în Austria, altele spun că ar fi deja în Costa Rica, în așteptarea deciziei definitive, pe care instanța o va pronunța pe 19 februarie.

Între timp, Vlad Cosma anunță că are deja pregătită o nouă serie de înregistrări, pe care le va da publicității.  Contraofensiva taberei adverse a venit prin difuzarea la Realitatea TV a unor înregistrări ambientale, din sediul DNA Ploiești. De această dată, înregistrările sunt făcute de procurorii din Ploiești.

Realitatea TV, prin vocea lui Rareș Bogdan, a mulțumit ”omului de bine” care a adus aceste înregistrări, pe care vor începe să le difuzeze integral, de marți seara, durata lor fiind de peste 5 ore. Din secvențele difuzate în seara precedeantă, se susținea că Vlad Cosma începuse să ”îl toarne” pe Sebastian Ghiță, încă din ianuarie 2017. 

Mega-scandalul va continua, iar românii sunt nevoiți să asiste la un război fără precedent, cu televiziuni partizane, cu arme mai mult sau mai puțin legale, cu orice dar numai echidistanță nu.

Observatorulph.ro va continua să vă prezinte mișcările tuturor părților implicate.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro