exclusiv-o-noua-inregistrare-onea-negulescu-508472.jpg

Nu trece o zi fără ca în spațiul public să nu apară noi înregistrări scandaloase din sediul DNA Ploiești.

Aseară, în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, a fost difuzată înregistrarea unei noi discuții dintre procurorul șef al DNA Ploiești, Lucian Onea, fostul procuror Mircea Negulescu și Vlad Cosma. 

Este vorba de modul în care a fost stabilit prejudiciul în dosarul judecat la Înalta Curte de Casație și Justiție privind comisioanele pe care Mircea și Vlad Cosma le-ar fi încasat de la drumarii din Prahova. ”Procurorii DNA au stabilit că la un contract de 7 miliarde de lei vechi, un asfaltator a dat șpagă de cinci ori mai mult, adică 35 de miliarde de lei vechi”, a declarat Vlad Cosma.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În înregistrarea postată și pe site-ul Antena 3, Lucian Onea i-ar fi explicat că denunțătorul ar fi scrir orice sumă i s-ar fi dictat în timpul audierilor la DNA Ploiești. Înregistrarea completă va fi difuzată marți seară, în aceeași emisiune.

captură foto: Antena 3


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

h-p-970x250.png