s-aintors-nita-andreea.jpg

Potrivit IJP Prahova, Andreea Elena Niță, adolescenta în vârstă de 18 ani domiciliată în Boldești Scăeni și dată dispărută de către mama sa sâmbătă dimineață, s-a întors acasă luni seara în jurul orei 21,50.

Vă reamintim că tânăra a plecat de acasă sâmbătă dimineață îmbrăcată cu o geacă din piele de culoare neagră, pantaloni de culoare albă, pantofi sport de culoare roz și purta un rucsac de culoare neagră.

Tânăra a contactat duminică redacția observatorulph.ro pentru a preciza că ”este mai bine ca niciodată” și că este ”la munte” și să transmită apropiaților că se va întoarce acasă în seara aceleiași zile. Lucru care nu s-a întâmplat. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește mai multe detalii AICI


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Duminică, 21 Octombrie 2018
  • De Roxana Tănase

Temperaturi sub 0 grade Celsius la Vârful Omu

Meteorologii au avut din nou dreptate când au anunțat schimbarea radicală a vremii. Sâmbătă noapte și duminică dimineață, la munte, temperaturile au coborât sub 0 grade Celsius. Meteorologii au...

h-p-970x250.png