onea-dna-ploiesti.jpg

După dezvăluirile lui Vlad Cosma privind falsificarea probelor de către procurorii anti-corupție, conducerea DNA Ploiești a reacționat.

Procurorul șef al DNA Ploiești, Lucian Onea, a susținut o conferință de presă transmisă în direct de observatorulph.ro în care a respins acuzațiile de falsificare de probe.

Cele mai improtante declarații ale procurorului Onea:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu am falsificat nicio probă! Instanțele verifică legalitatea probelor, iar la DNA Ploiești nu au fost astfel de probleme

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Tabelele din înregistrări au fost depuse la dosar chiar de către Vlad Cosma. Ce s-a prezentat la TV este trunchiat

Încă din luna noiembrie există un dosar de șantaj la adresa procurorilor DNA Ploiești

Am fost avertizați de persoane din anturajul familiei Cosma că vom fi târâți într-un scandal mediatic

Nu am cedat și nici nu vom ceda presiunilor

Procurorul Negulescu nu a lucrat la dosarul respectiv

Vlad Cosma speră prin acest demers să influențeze decizia instanței din 19 ianuarie

Niciodată nu am vorbit cu Vlad sau Andreea Cosma în afara sediului DNA Ploiești sau pe telefon

VIDEO Înregistrarea integrală a conferinței susținută de șeful DNA Ploiești, Lucian Onea:


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.