bebelus-sub-fustaa.jpg

O femeie în vârstă de 26 de ani din județul Mureș a încercat să treacă ilegal un bebeluș în vârstă de doar 3 luni peste graniță. Aceasta a ascuns pruncul sub fusta cu care era îmbrăcată, însă  planul său a fost dejucat de polițiștii de frontieră din vama Borș.

„Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns sub fusta femeii, un copil în vârstă de numai 3 luni. În cadrul cercetărilor, tânăra a declarat că minorul este copilul său, dorea să ajungă cu el în Ungaria şi a recurs la această metodă deoarece nu a reuşit să-i facă documente de identitate”, a transmis comisarul-şef Laura Bondar, purtătorul de cuvânt al ITPF Oradea, pentru Digi24.

Întâmplarea a avut loc sâmbătă noaptea, în vama Borș și chiar dacă femeia susține că bebelușul ascuns sub fustă este copilul ei, aceasta va fi cercetată pentru trafic de migranți.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

bebelus-sub-fustaa.jpg

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

bebelus-sub-fusta-vama-bors3.jpg

bebelus-sub-fusta-vama-bors1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.