intoxicatie-monoxid-de-carbon-tineri.jpg

Medicii de la Serviciul de Ambulanță au fost în alertă duminică noapte după ce o persoană a sunat la 112 și a anunțat că șase persoane se simt rău. Apelul la 112 a fost în jurul orei 22.00.

Medicii de la Ambulanță ajunși la fața locului au constatat că este vorba de șase tineri cu vârsta cuprinsă între 20 și 26 de ani, care prezentau simptomele unei intoxicații cu monoxid de carbon.

Tinerii au fost transportați inițial la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc Sinaia și de aici au fost transferați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.