andreea-nita-disparut-boldesti-nu-s-a-intors.jpg

Andreea Niță, adolescenta în vârstă de 18 ani din Boldești Scăeni dată dispărută încă de sâmbătă dimineață, nu s-a întors acasă. După ce tânără a povestit în reporterilor observatorulph.ro motivul plecării sale de la domiciliu și a precizat că se va întoarce acasă duminică, astăzi figurează în continuare ca ”dispărută” și este dată în urmărire. 

Vă reamintim dispariția Andreei Niță de la domiciliu a fost sesizată Poliției de mama acesteia sâmbătă dimineață. La momentul plecării de acasă era îmbrăcată cu o geacă din piele de culoare neagră, pantaloni de culoare albă, pantofi sport de culoare roz și purta un rucsac de culoare neagră. 

În după amiaza zilei de sâmbătă tânăra a contactat redacția observatorulph.ro pentru a da asigurări că ”este mai bine ca niciodată” și se află la munte cu mai mulți prieteni. Andreea Niță a mai precizat că mama sa nu a fost de acord cu plecarea și din această cauză a fost dată dispărută la Poliție. Mama tinerei a fost determinată să ceară sprijinul Poliției după ce tânăra și-a închis telefonul și contul de facebook. În ciuda asigurărilor pe care Andreea le-a transmis, potrivit cărora s-ar întoarce acasă duminică seară, luni dimineață, la ora 11.00 figurează în continuare ca ”dispărută”. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tânăra a avansat un nou termen la care s-ar întoarce acasă, la Boldești: luni seară. Rămâi pe observatorulph.ro pentru a afla în continuare noi detalii despre cazul Andreei Niță. 

Fără vreo legătură concretă cu dispariția tinerei din Boldești, aducem în atenția opiniei publice modalitatea prin care zeci de adolescente din România și nu numai au ajuns să se prostitueze din ”dragoste”: metoda LOVERBOY (Modul prin care traficanții de persoane se folosesc de atașamentul emoțional al unei femei pentru a o obliga să se prostitueze).

Strategia adoptată este complexă, bine pusă la punct și cu atât mai perfidă cu cât distruge sufletul unei tinere. Atașamentul emoțional se dezvoltă pe parcursul mai multor luni, uneori chiar ani.

”'Loverboy” mizează pe vulnerabilitatea victimei, o manipulează, în așa fel încât fata ajunge să creadă că nu mai poate trăi fără el. Folosește ”momeli” precum cadouri ieșiri în oraș la restaurante sau vacanțe. Uneori, aceste tinere reușesc să rupă lanțurile, dar de multe ori, iubirea pentru agresor rămâne. Perioada de refacere psihică este lungă și, fără ajutorul specialiștilor, acest lucru este aproape imposibil, potrivit ziare.com


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.