canal-apa-veolia-gasit-mort-barbat-ploiesti.jpg

O descoperire macabră a fost făcută duminică după amiază la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești. Un cetățean a văzut într-un cămin de apă al Veolia cadavrul unui bărbat. 

După ce au fost alertate autoritățile prin numărul 112, polițiștii, criminaliștii și un echipaj al ISU Prahova s-au deplasat la fața locului. Din primele cercetări s-a stabilit că bărbatul găsit fără suflare murise în urma cu mai mult timp și că cel mai probabil acesta folosea canalul de apă pe post de adăpost. 

Trebuie precizat faptul că polițiștii nu au găsit acte de identitate asupra trupului neînsuflețit. Cadavrul a fost transportat la Serviciului de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, care va stabili cu exactitate cauza decesului. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit unor surse apropiate anchetei demarate de polițiști, bărbatul găsit decedat la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești ar fi Franz Marian, un gălățean în vârstă de aproximativ 35 de ani, cunoscut ca fiind o persoană fără adăpost.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.