sebastian-ghita-kovesi-dna-890x395.jpg

Fostul deputat PSD de Prahova, Sebastian Ghiță, a declarat aseară, la Antena 3, că înainte de a începe să fie anchetat de procurorii DNA Ploiești avea o relație strânsă de prietenie cu șefa anti-corupție, Codruța Kovesi.

”Doamna Kovesi a fost și la mine acasă, la Ploiești. Eram în cercul său de prieteni apropiați, până în 2014, când procurorii DNA Ploiești au început să îmi fabrice dosare. Atunci, părea sănătoasă la cap. M-am întâlnit de mai multe ori în cadru privat cu Kovesi, inclusiv la petrecerea din vie. Lăutarii, chelnerii și alți martori pot confirma”, a declarat Ghiță.

Acesta a declarat că nu are înregistrări cu Kovesi venind la vila sa din cartierul ploieștean Albert, așa cum s-a întâmplat cu vizita fostului general SRI, Coldea, la casa de vacață din Cheia a afaceristului. prahovean. ”Nu am obiceiul de a înregistra invitații pe care îi am acasă. Domnul Coldea a fost surprins de camerele video, care au stocat imaginile” a explicat Ghiță, care se află în Serbia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Referitor la probele care ar fi fost falsificate de procurorii DNA Ploiești, așa cum rezultă din dezvăluirile fostului deputat PSD de Prahova, Vlad Cosma, Sebastian Ghiță a declarat că procurorii Parchetului General ar trebui să descindă în sediul DNA din Ploiești sau acasă la procurorii Negulescu și Onea pentru că aceștia ”au comis ilegalități și abuzuri fără precedent în justiția din  România”.

 


Național
  • Miercuri, 11 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Kovesi se întoarce la DIICOT Sibiu

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, miercuri, ca Laura Codruța Kovesi să își continue activitatea la DIICOT Sibiu, ca procuror.​ Kovesi declara luni, după ce a...