echipaje-sala-olimpia2.jpg

Duminică după amiază în jurul orei 16.20 un echipaj al Poliției Locale Ploiești a făcut o descoperire macabră la Sala Sporturilor Olimpia, pe strada Căliman. Polițiștii au găsit într-un cămin de termoficare un cadavru într-o stare avansată de putrefacție ce pare a fi al unui bărbat.

UPDATE:  Bărbatul găsit decedat la Sala Sporturilor din Ploiești este un om al străzii

La fața locului a fost solicitat un echipaj al Ambulanței, un echipaj de Poliție al MAI, dar și serviciul Criminalistic. Oamenii legii au demarat cercetările la fața locului, însă până la efectuarea autopsiei cauza decesului nu poate fi stabilită cu exactitate. Cert este faptul că decesul a avut loc în urmă cu cel puțin o lună de zile. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză va fi deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă iar trupul neînsuflețit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală.

UPDATE La fața locului a ajuns și un echipaj al ISU Prahova. Pompierii vor încerca să scoată cadavrul dintr-un canal adânc de trei metri.

27990034_10214002107779454_232292737_o.jpg

macabreix.jpg

echipaje-sala-olimpia4.jpg

echipaje-sala-olimpia3.jpg

echipaje-sala-olimpia2.jpg

echipaje-sala-olimpia1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.