echipaje-sala-olimpia2.jpg

Duminică după amiază în jurul orei 16.20 un echipaj al Poliției Locale Ploiești a făcut o descoperire macabră la Sala Sporturilor Olimpia, pe strada Căliman. Polițiștii au găsit într-un cămin de termoficare un cadavru într-o stare avansată de putrefacție ce pare a fi al unui bărbat.

 

UPDATE:  Bărbatul găsit decedat la Sala Sporturilor din Ploiești este un om al străzii

La fața locului a fost solicitat un echipaj al Ambulanței, un echipaj de Poliție al MAI, dar și serviciul Criminalistic. Oamenii legii au demarat cercetările la fața locului, însă până la efectuarea autopsiei cauza decesului nu poate fi stabilită cu exactitate. Cert este faptul că decesul a avut loc în urmă cu cel puțin o lună de zile. 

În cauză va fi deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă iar trupul neînsuflețit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală.

 

UPDATE La fața locului a ajuns și un echipaj al ISU Prahova. Pompierii vor încerca să scoată cadavrul dintr-un canal adânc de trei metri.

27990034_10214002107779454_232292737_o.jpg

macabreix.jpg

 

echipaje-sala-olimpia4.jpg

echipaje-sala-olimpia3.jpg

echipaje-sala-olimpia2.jpg

 

echipaje-sala-olimpia1.jpg

 

Auto-moto
  • Luni, 19 Februarie 2018
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești. Trafic deviat

Două mașini au fost implicate, în această dimineață, într-un accident la intrare în Ploiești. Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs la intersecția străzii Alba Iulia cu DJ 102, la 500 de...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești