accident-tir-constanta.jpg

Un grav accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un tir s-a produs în această după-amiază, din cauza vitezei neadaptate la starea carosabilului.

Accidentul s-a produs în această după-amiază în județul Constanța, în zona localității Hârșova. Potrivit observator.tv, unul dintre șoferi a derapat din cauza zăpezii depuse pe carosabil și a provocat carambolul. Cel puțin o persoană a fost rănită și a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale mașinii.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri, dar și un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, potrivit sursei citate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.