vremea.jpg

Precipitaţiile vor lua o pauză mâine, dar vor reveni în forţă până la mijlocul săptămânii. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vânt până duminică la ora 14:00 pentru judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea.

Astăzi, înnorările vor fi accentuate în cea mai mare parte a ţării, însă ninsorile şi lapoviţa îşi vor face simţită prezenţa cu precădere în regiunile sudice şi sud-estice. La malul mării, răbufnirile vântului vor ieşi destul de mult în evidenţă, cu viteze ce vor depăşi frecvent 65km/h. În ceea ce priveşte temperaturile, acestea vor fi normale pentru această perioadă şi se vor situa între minus 1 grad în estul Transilvaniei şi 7 grade în Dealurile de Vest.

Vremea se va îmbunătăţi semnificativ ca aspect în cursul zile de mâine. În schimb, de marţi, precipitaţiile îşi vor face din nou apariţia în vest şi sud-vest, dar miercuri vor cuprinde mare parte din ţară. Va ninge spaţiul montan, va fi lapoviţă în zonele deluroase, iar la câmpie vor predomina ploile. Prin urmare, valorile de temperatură se vor păstra apropiate cele obişnuite pentru prima jumătate a lunii februarie şi nu vor mai trece de 8..9 grade Celsius.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prognoza completă pe Digi24.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.