vremea.jpg

Precipitaţiile vor lua o pauză mâine, dar vor reveni în forţă până la mijlocul săptămânii. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vânt până duminică la ora 14:00 pentru judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea.

Astăzi, înnorările vor fi accentuate în cea mai mare parte a ţării, însă ninsorile şi lapoviţa îşi vor face simţită prezenţa cu precădere în regiunile sudice şi sud-estice. La malul mării, răbufnirile vântului vor ieşi destul de mult în evidenţă, cu viteze ce vor depăşi frecvent 65km/h. În ceea ce priveşte temperaturile, acestea vor fi normale pentru această perioadă şi se vor situa între minus 1 grad în estul Transilvaniei şi 7 grade în Dealurile de Vest.

Vremea se va îmbunătăţi semnificativ ca aspect în cursul zile de mâine. În schimb, de marţi, precipitaţiile îşi vor face din nou apariţia în vest şi sud-vest, dar miercuri vor cuprinde mare parte din ţară. Va ninge spaţiul montan, va fi lapoviţă în zonele deluroase, iar la câmpie vor predomina ploile. Prin urmare, valorile de temperatură se vor păstra apropiate cele obişnuite pentru prima jumătate a lunii februarie şi nu vor mai trece de 8..9 grade Celsius.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prognoza completă pe Digi24.ro


Național
  • Luni, 13 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Prognoza ANM pentru perioada 16 - 26 august

Temperaturile vor continua să crească în următoarele două săptămâni, în timp ce probabilitatea de apariţie a ploilor, în general slabe cantitativ, va fi mai mare atât la jumătatea acestei săptămâni, cât şi din...

Social
  • Luni, 13 August 2018
  • De Mihai Popescu

Cum va fi vremea în mini-vacanța de Sfânta Maria

Bugetarii și nu numai se pregătesc pentru cea mai mare mini-vacanță din acest an, curpinsă între 15 și 19 august. Vremea se anunță frumoasă pentru acest interval, atât la mare, cât și în zonele de...