disapruta.jpg

Poliția Prahova a anunțat, ieri dimineață, dispariția de acasă a unei tinere de 18 ani, din Boldești Scăeni, la solicitarea familiei. Andreea Niță a contactat redacția ziarului nostru, susținând că este plecată la munte cu prietenii, însă părinții nu au renunțat până acum la sesizarea făcută la Poliție.

UPDATE Andreea a povestit reporterilor observatorulph.ro că mama sa nu i-a dat voie să plece cu prietenii la munte, așa că a plecat fără acordul său. Astăzi a promis că va reveni acasă.

Andreea le-a transmis reporterilor observatorulph.ro că este la munte și că va vrbi cu familia, postând și pe pagina sa de Facebook o fotografie cu mesajul ”eu sunt mai bine ca niciodată”. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform procedurilor, în astfel de situații, doar familia poate solicita Poliției renunțarea la căutările unei persoane dispărute, lucru care nu s-a întâmplat până acum.

Astfel, Andreea figurează în continuare pe lista persoanelor dispărute de la domiciliu. Vom reveni cu detalii.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

h-p-970x250.png