disapruta.jpg

Poliția Prahova a anunțat, ieri dimineață, dispariția de acasă a unei tinere de 18 ani, din Boldești Scăeni, la solicitarea familiei. Andreea Niță a contactat redacția ziarului nostru, susținând că este plecată la munte cu prietenii, însă părinții nu au renunțat până acum la sesizarea făcută la Poliție.

 

UPDATE Andreea a povestit reporterilor observatorulph.ro că mama sa nu i-a dat voie să plece cu prietenii la munte, așa că a plecat fără acordul său. Astăzi a promis că va reveni acasă.

Andreea le-a transmis reporterilor observatorulph.ro că este la munte și că va vrbi cu familia, postând și pe pagina sa de Facebook o fotografie cu mesajul ”eu sunt mai bine ca niciodată”. 

Conform procedurilor, în astfel de situații, doar familia poate solicita Poliției renunțarea la căutările unei persoane dispărute, lucru care nu s-a întâmplat până acum.

 

Astfel, Andreea figurează în continuare pe lista persoanelor dispărute de la domiciliu. Vom reveni cu detalii.

 

Politic
  • Luni, 19 Februarie 2018
  • De Mihai Popescu

Deputat USR de Prahova: Examenele sunt în afara legii

Deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, a reacționat pe Facebook la organizarea competenţelor lingvistice şi digitale din cadrul examenului naţional de Bacalaureat în această perioadă. ”În clipa de...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești