conflict-azuga-plaga-injunghiata.jpg

Incidentul a avut loc joi noapte, în jurul orei 23.00, după ce trei persoane ar fi avut o altercație, în care a fost implicată și o tânără, în vârstă de 22 de ani, care a fost transportată la spital cu o plagă înjunghiată la mână.

Se pare că întreaga stare conflictuală ar fi apărut pe strada Umbroasa, din Azuga, unde a fost de altfel solicitat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova.

Doi tineri se certau, iar vecinul lor, în vârstă de 19 ani, ar fi intervenit să aplaneze conflictul. Numai că unul dintre scandalagii ar fi reacționat violent. În tot conflictul generat, tânăra a fost tăiată la mână cu o sticlă de vin.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Medicii ajunși la fața locului au constatat că tânăra prezintă o plagă prin înjunghiere la mână, iar alte două persoane, un tânăr în vârstă de 19 ani și un tânăr în vârstă de 30 de ani, prezentau traumatisme cranio-cerebrale. 

Tânăra a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc Sinaia, iar cei doi tineri au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.

În cauză a fost întocmit un dosar pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, iar scandalagii au fost sancționați și cu amendă în cuantum de 200 de lei pentru tulburarea liniștii publice.

Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate modul cum s-a petrecut incidentul.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.