fbpx

conflict-azuga-plaga-injunghiata.jpg

Incidentul a avut loc joi noapte, în jurul orei 23.00, după ce trei persoane ar fi avut o altercație, în care a fost implicată și o tânără, în vârstă de 22 de ani, care a fost transportată la spital cu o plagă înjunghiată la mână.

Se pare că întreaga stare conflictuală ar fi apărut pe strada Umbroasa, din Azuga, unde a fost de altfel solicitat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova.

Doi tineri se certau, iar vecinul lor, în vârstă de 19 ani, ar fi intervenit să aplaneze conflictul. Numai că unul dintre scandalagii ar fi reacționat violent. În tot conflictul generat, tânăra a fost tăiată la mână cu o sticlă de vin.

Medicii ajunși la fața locului au constatat că tânăra prezintă o plagă prin înjunghiere la mână, iar alte două persoane, un tânăr în vârstă de 19 ani și un tânăr în vârstă de 30 de ani, prezentau traumatisme cranio-cerebrale. 

Tânăra a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc Sinaia, iar cei doi tineri au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.

În cauză a fost întocmit un dosar pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, iar scandalagii au fost sancționați și cu amendă în cuantum de 200 de lei pentru tulburarea liniștii publice.

Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate modul cum s-a petrecut incidentul.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Monden
  • Duminică, 10 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Elena Udrea, fotografiată pe stradă în Costa Rica

Elena Udrea a fost fotografiată în San Jose, Costa Rica. Fostul ministru al Turismului a fost surprinsă zâmbind, alături fiica Eva Maria şi logodnicul Adrian Alexandrov. Imaginea a stârnit un val de...