conflict-azuga-plaga-injunghiata.jpg

Incidentul a avut loc joi noapte, în jurul orei 23.00, după ce trei persoane ar fi avut o altercație, în care a fost implicată și o tânără, în vârstă de 22 de ani, care a fost transportată la spital cu o plagă înjunghiată la mână.

Se pare că întreaga stare conflictuală ar fi apărut pe strada Umbroasa, din Azuga, unde a fost de altfel solicitat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova.

Doi tineri se certau, iar vecinul lor, în vârstă de 19 ani, ar fi intervenit să aplaneze conflictul. Numai că unul dintre scandalagii ar fi reacționat violent. În tot conflictul generat, tânăra a fost tăiată la mână cu o sticlă de vin.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Medicii ajunși la fața locului au constatat că tânăra prezintă o plagă prin înjunghiere la mână, iar alte două persoane, un tânăr în vârstă de 19 ani și un tânăr în vârstă de 30 de ani, prezentau traumatisme cranio-cerebrale. 

Tânăra a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc Sinaia, iar cei doi tineri au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.

În cauză a fost întocmit un dosar pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, iar scandalagii au fost sancționați și cu amendă în cuantum de 200 de lei pentru tulburarea liniștii publice.

Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate modul cum s-a petrecut incidentul.


Național
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe Autostrada A3 București - Ploiești

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă că, pe Autostrada A3 București - Ploiești, se mențin restricțiile de circulație , între km  14 - 26, unde au loc lucrări la carosabil. Potrivit Centrului...

Eveniment
  • Vineri, 17 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Trafic restricționat pe Autostrada A1 Sibiu-Deva

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până la ora 16:00, traficul va fi restricționat pe Autostrada A1 Sibiu-Deva. Restricția va fi pe benzile unu şi de...