conflict-azuga-plaga-injunghiata.jpg

Incidentul a avut loc joi noapte, în jurul orei 23.00, după ce trei persoane ar fi avut o altercație, în care a fost implicată și o tânără, în vârstă de 22 de ani, care a fost transportată la spital cu o plagă înjunghiată la mână.

 

Se pare că întreaga stare conflictuală ar fi apărut pe strada Umbroasa, din Azuga, unde a fost de altfel solicitat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova.

Doi tineri se certau, iar vecinul lor, în vârstă de 19 ani, ar fi intervenit să aplaneze conflictul. Numai că unul dintre scandalagii ar fi reacționat violent. În tot conflictul generat, tânăra a fost tăiată la mână cu o sticlă de vin.

Medicii ajunși la fața locului au constatat că tânăra prezintă o plagă prin înjunghiere la mână, iar alte două persoane, un tânăr în vârstă de 19 ani și un tânăr în vârstă de 30 de ani, prezentau traumatisme cranio-cerebrale. 

 

Tânăra a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc Sinaia, iar cei doi tineri au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.

În cauză a fost întocmit un dosar pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, iar scandalagii au fost sancționați și cu amendă în cuantum de 200 de lei pentru tulburarea liniștii publice.

Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate modul cum s-a petrecut incidentul.

 

 

Auto-moto
  • Duminică, 18 Februarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident în Bucov. Trei persoane rănite

Trei persoane au fost rănite duminică seara în jurul orei 18,40 în urma unui accident rutier produs în satul Bucov, la intersecția DJ 102 E cu DC 150.  Potrivit IJP Prahova, în accident au fost...

Auto-moto
  • Marți, 13 Februarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe strada Găgeni din Ploiești

Un accident rutier soldat cu rănirea unei femei în vârstă de 34 de ani s-a produs marți în jurul orei 11.00 pe strada Găgeni din Ploiești.  Potrivit primelor informații puse la dispoziție de...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești