aboneaza-te la ziarul fara reclame

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

umiliti-controale-ijp-navetisti.jpg

După ce observatorulph.ro a adus în atenția opiniei publice condițiile în care se realizează transportul de persoane ruta Ploiești-Olari, Serviciul Rutier Prahova a organizat o amplă acțiune de control a transportatorilor din județ. Razia polițiștilor s-a terminat cu 75 de amenzi, dar și cu reținerea unui permis de conducere și a unui certificat de înmatriculare. 

Acțiune rutieră a fost organizată în perioada 27 ianuarie - 4 februarie în mai multe puncte din Prahova și au fost aplicate 67 de sancțiuni pentru încălcarea OUG 195/2002 și 8 sancțiuni pentru nerespectarea HG 69/2012. Valoarea totală a amenzilor se ridică la 23 645 lei. 

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova în anul 2017 au fost organizate în total 61 de acțiuni control ale transportatorilor din Prahova în urma cărora s-au aplicat 683 de sancțiuni. Vezi mai jos punctul de vedere al IPJ Prahova în urma articolului publicat pe baza sesizărilor primite de la cititori: 

004 (3).jpg


Auto-moto
  • Marți, 22 Mai 2018
  • De Mihai Popescu

Cum poți scăpa de amenzile de circulație

  Amenzile scrise greșit sunt anulate în instanță. Este decizia Curții Supreme, conform căreia procesele-verbale care nu descriu suficient fapta sau au elemente lipsă vor fi anulate de judecători....

Auto-moto
  • Luni, 21 Mai 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ați parcat ca niște...

Îi vedem zilnic, indiferent de zonă, indiferent de circumstanțe. Sunt cei pentru care nu există noțiunile de bun simț și față de ceilalți. Blochează locuri destinate persoanelor cu dizabilități,...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești