umiliti-controale-ijp-navetisti.jpg

După ce observatorulph.ro a adus în atenția opiniei publice condițiile în care se realizează transportul de persoane ruta Ploiești-Olari, Serviciul Rutier Prahova a organizat o amplă acțiune de control a transportatorilor din județ. Razia polițiștilor s-a terminat cu 75 de amenzi, dar și cu reținerea unui permis de conducere și a unui certificat de înmatriculare. 

Acțiune rutieră a fost organizată în perioada 27 ianuarie - 4 februarie în mai multe puncte din Prahova și au fost aplicate 67 de sancțiuni pentru încălcarea OUG 195/2002 și 8 sancțiuni pentru nerespectarea HG 69/2012. Valoarea totală a amenzilor se ridică la 23 645 lei. 

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova în anul 2017 au fost organizate în total 61 de acțiuni control ale transportatorilor din Prahova în urma cărora s-au aplicat 683 de sancțiuni. Vezi mai jos punctul de vedere al IPJ Prahova în urma articolului publicat pe baza sesizărilor primite de la cititori: 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

004 (3).jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Joi, 18 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Se schimbă modalitatea de plată a amenzilor rutiere

Șoferii vor putea plăti în orice localitate din ţară amenda aplicată de agenții de poliție rutieră și nu în localitatea de domiciliu așa cum se întâmplă în prezent. Decizia intră în aplicare de la 1...

h-p-970x250.png