aGFzaD1jYzVhZjAxMmUxZGFiNWIxOGVhYzk1OGUzYThlMGM1Nw==.thumb.jpg

Un autoturism care avea afişat pe bord un permis de acces auto şi parcare eliberat de Camera Deputaţilor a blocat, joi, ieşirea din curtea unei case, proprietara având o urgență medicală. Mașina aparține tatălui unui deputat PNL de Prahova, care a folosit ilegal permisul de parcare al fiului parlamentar.

Potrivit digi24.ro, incidentul s-a petrecut ieri în centrul municipiului Arad, proprietara casei chemând Poliţia pentru că avea o urgenţă medicală şi nu putea pleca la spital.

Şoferul este un cunoscut medic din Arad, Sorin Prişcă, tatăl deputatului PNL de Prahova Răzvan Prişcă, şi a fost amendat cu 580 de lei şi trei puncte de penalizare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Femeia a postat şi pe Facebook un mesaj prin care solicită ajutor, arătând fotografii cu autoturismul care îi blochează poarta casei şi cu mâna sa în care are o branulă, menţionând că se află sub tratament medical.

„Am sunat la 112 şi mi se spune că nu se poate face nimic. Avem o urgenţă, trebuie să ieşim din curte (…) Am nevoie de tratament, dar dacă deputatul îmi ia dreptul la viaţă...”, a  scris femeia.

În fotografii se vede că pe bordul maşinii se află un ecoson pentru acces auto şi parcare eliberat pentru anul 2018 de Camera Deputaţilor.

După aproximativ două ore, la sosirea poliţiştilor, şoferul a revenit la autoturism, martorii afirmând că este vorba despre medicul ginecolog Sorin Prişcă, fost director al Maternităţii Arad. Fiul său este deputatul PNL de Prahova Răzvan Prişcă.

Medicul Sorin Prișcă, tatăl deputatului PNL de Prahova

dr_sorin_prisca_a_prezentat_o_situatie_reala_si_dura.jpg

Deputatul PNL de Prahova, Răzvan Prișcă

5prisca-razvan.jpg