aGFzaD1jYzVhZjAxMmUxZGFiNWIxOGVhYzk1OGUzYThlMGM1Nw==.thumb.jpg

Un autoturism care avea afişat pe bord un permis de acces auto şi parcare eliberat de Camera Deputaţilor a blocat, joi, ieşirea din curtea unei case, proprietara având o urgență medicală. Mașina aparține tatălui unui deputat PNL de Prahova, care a folosit ilegal permisul de parcare al fiului parlamentar.

Potrivit digi24.ro, incidentul s-a petrecut ieri în centrul municipiului Arad, proprietara casei chemând Poliţia pentru că avea o urgenţă medicală şi nu putea pleca la spital.

Şoferul este un cunoscut medic din Arad, Sorin Prişcă, tatăl deputatului PNL de Prahova Răzvan Prişcă, şi a fost amendat cu 580 de lei şi trei puncte de penalizare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Femeia a postat şi pe Facebook un mesaj prin care solicită ajutor, arătând fotografii cu autoturismul care îi blochează poarta casei şi cu mâna sa în care are o branulă, menţionând că se află sub tratament medical.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

„Am sunat la 112 şi mi se spune că nu se poate face nimic. Avem o urgenţă, trebuie să ieşim din curte (…) Am nevoie de tratament, dar dacă deputatul îmi ia dreptul la viaţă...”, a  scris femeia.

În fotografii se vede că pe bordul maşinii se află un ecoson pentru acces auto şi parcare eliberat pentru anul 2018 de Camera Deputaţilor.

După aproximativ două ore, la sosirea poliţiştilor, şoferul a revenit la autoturism, martorii afirmând că este vorba despre medicul ginecolog Sorin Prişcă, fost director al Maternităţii Arad. Fiul său este deputatul PNL de Prahova Răzvan Prişcă.

Medicul Sorin Prișcă, tatăl deputatului PNL de Prahova

dr_sorin_prisca_a_prezentat_o_situatie_reala_si_dura.jpg

Deputatul PNL de Prahova, Răzvan Prișcă

5prisca-razvan.jpg

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.