controale-electrica.jpg

Trei locuințe au fost descoperite branșate ilegal la rețeaua de energie electrică joi în comuna Filipeștii de Târg în urma unei acțiuni a reprezentanților Electrica sprijinită de jandarmi. 

Potrivit IJJ Prahova, controalele au avut loc în satul Marginenii de Jos, comuna Filipestii de Targ. Au fost verificate 9 locații, din care, la trei locuințe s-a constatat branșări ilegale la rețeaua electrică.

Pe numele persoanelor, proprietari ai imobilelor, jandarmii au întocmit procese verbale de sesizare pentru infracțiuni prevăzute de legea 123/2013 și furt faptă prevăzută de art. 228 Cod penal, urmând ca documentele să fie predate pentru continuarea verificărilor organelor de urmărire penală competente teritorial.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.