cantaret-batut-majorat-mihai-bravu.jpg

O petrecere de majorat organizată într-un bar din cartierul Mihai Bravu din Ploiești s-a încheiat joi dimineață în jurul orei 04.00 cu un scandal în toată regula urmat de o bătaie în care victimă a fost solistul formației invitată să cânte la eveniment. 

Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de intervenția Poliției și a Jandarmeriei, iar la final s-a lăsat cu amenzi în valoare totală de 4 000 de lei. 

Potrivit unor surse, spiritele s-au încins în momentul în care solistul alături de ceilalți membrii s-au oprit din cântat și au vrut să plece acasă. Supărați de întreruperea muzicii, petrecăreții care s-au cinstit bine toată seară au reacționat violent și l-au agresat pe cântăreț. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Victima și ceilalți membri ai trupei au reușit totuși să iasă din local, dar scandalul s-a mutat în stradă. Polițiștii și jandarmii au fost solicitați la fața locului, iar agresorul a fost sancționat cu 1 000 de lei alături de alte șase persoane care au fost sancționate cu câte 500 de lei fiecare. 

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Totodată în cauză a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, însă până la această oră nu a fost înregistrată o plângere la Poliție cu privire la scandal. Trebuie precizat că persoana bătută nu a suferit leziuni care să-i pună viața în pericol și nu s-a impus transportul acesteia la spital. 

foto caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.