Conferință de presă la Prefectura Prahova. Evaluarea situațiilor de urgență ca urmare a fenomenelor meteo- LIVE

cantaret-batut-majorat-mihai-bravu.jpg

O petrecere de majorat organizată într-un bar din cartierul Mihai Bravu din Ploiești s-a încheiat joi dimineață în jurul orei 04.00 cu un scandal în toată regula urmat de o bătaie în care victimă a fost solistul formației invitată să cânte la eveniment. 

Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de intervenția Poliției și a Jandarmeriei, iar la final s-a lăsat cu amenzi în valoare totală de 4 000 de lei. 

Potrivit unor surse, spiritele s-au încins în momentul în care solistul alături de ceilalți membrii s-au oprit din cântat și au vrut să plece acasă. Supărați de întreruperea muzicii, petrecăreții care s-au cinstit bine toată seară au reacționat violent și l-au agresat pe cântăreț. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Victima și ceilalți membri ai trupei au reușit totuși să iasă din local, dar scandalul s-a mutat în stradă. Polițiștii și jandarmii au fost solicitați la fața locului, iar agresorul a fost sancționat cu 1 000 de lei alături de alte șase persoane care au fost sancționate cu câte 500 de lei fiecare. 

Totodată în cauză a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, însă până la această oră nu a fost înregistrată o plângere la Poliție cu privire la scandal. Trebuie precizat că persoana bătută nu a suferit leziuni care să-i pună viața în pericol și nu s-a impus transportul acesteia la spital. 

foto caracter ilustrativ