accident-dn72.jpg

Patru mașini au fost implicate într-un accident rutier joi în jurul orei 11.20 pe DN72, drumul care face legătura între municipiile Ploiești și Târgoviște.

UPDATE ora 12.00: Potrivit IJP Prahova, mașinile implicate în accident au fost scoase în afara părții carosabile. Traficul a fost reluat în condiții normale pe ambele sensuri. 

UPDATE ora 11,35: În urma coliziunii șapte persoane au suferit leziuni minore și au fost asistate medical la fața locului, nefiind necesară internarea acestora la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Știre inițială

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova anunță că evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

ISU Prahova transmite că accidentul s-a produs în zona localității Ariceștii Rahtivani și că au fost implicate două autoturisme, o autoutilitară și un TIR. Sensul de mers către Târgoviște este blocat

Vă reamintim că drumul național 72 este inclus pe harta zonelor negre din Prahova unde se produc frecvent accidente rutiere grave, alături de „curba morții” de la Românești și intersecția de la Florești de pe DN1. 

Precizăm că joi dimineață în Ploiești și Boldești Scăeni s-au mai produs încă două accidente rutiere în care victime au fost pietonii.

VIDEO Un cititor ne-a trimis imagini de la locul accidentului


Auto-moto
  • Marți, 17 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Infotrafic: Restricții pe Autostrada Soarelui

Pe Autostrada Soarelui, sens de mers Bucureşti-Constanţa, între km 147 şi 161, se realizează marcaje rutiere, alternativ, de pe o bandă pe cealaltă, până la ora 15:00, iar pe tronsonul...

Auto-moto
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Aglomerație pe DN1, între Sinaia și Bușteni

Perioada concediilor aduce aglomerație în trafic pe DN1. Dacă până acum eram obișnuiți ca doar în weekend-uri să se circule bară la bară pe Valea Prahovei, traficul pe sensul de mers spre Brașov...