accident-dn72.jpg

Patru mașini au fost implicate într-un accident rutier joi în jurul orei 11.20 pe DN72, drumul care face legătura între municipiile Ploiești și Târgoviște.

UPDATE ora 12.00: Potrivit IJP Prahova, mașinile implicate în accident au fost scoase în afara părții carosabile. Traficul a fost reluat în condiții normale pe ambele sensuri. 

UPDATE ora 11,35: În urma coliziunii șapte persoane au suferit leziuni minore și au fost asistate medical la fața locului, nefiind necesară internarea acestora la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Știre inițială

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova anunță că evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

ISU Prahova transmite că accidentul s-a produs în zona localității Ariceștii Rahtivani și că au fost implicate două autoturisme, o autoutilitară și un TIR. Sensul de mers către Târgoviște este blocat

Vă reamintim că drumul național 72 este inclus pe harta zonelor negre din Prahova unde se produc frecvent accidente rutiere grave, alături de „curba morții” de la Românești și intersecția de la Florești de pe DN1. 

Precizăm că joi dimineață în Ploiești și Boldești Scăeni s-au mai produs încă două accidente rutiere în care victime au fost pietonii.

VIDEO Un cititor ne-a trimis imagini de la locul accidentului


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.