Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

accident-dn72.jpg

Patru mașini au fost implicate într-un accident rutier joi în jurul orei 11.20 pe DN72, drumul care face legătura între municipiile Ploiești și Târgoviște.

UPDATE ora 12.00: Potrivit IJP Prahova, mașinile implicate în accident au fost scoase în afara părții carosabile. Traficul a fost reluat în condiții normale pe ambele sensuri. 

UPDATE ora 11,35: În urma coliziunii șapte persoane au suferit leziuni minore și au fost asistate medical la fața locului, nefiind necesară internarea acestora la spital.

Știre inițială

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova anunță că evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

ISU Prahova transmite că accidentul s-a produs în zona localității Ariceștii Rahtivani și că au fost implicate două autoturisme, o autoutilitară și un TIR. Sensul de mers către Târgoviște este blocat

Vă reamintim că drumul național 72 este inclus pe harta zonelor negre din Prahova unde se produc frecvent accidente rutiere grave, alături de „curba morții” de la Românești și intersecția de la Florești de pe DN1. 

Precizăm că joi dimineață în Ploiești și Boldești Scăeni s-au mai produs încă două accidente rutiere în care victime au fost pietonii.

VIDEO Un cititor ne-a trimis imagini de la locul accidentului


Auto-moto
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Accident pe DN 1B, la Valea Călugărească. VIDEO

Un microbuz de transport marfă și un autoturism au fost implicate, astăzi, în jurul orei 13:00, într-un accident rutier petrecut pe DN 1B, la Valea Călugărească. Din primele informații, unul dintre...

Eveniment
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Andra Ilie

Incendiu în Prahova. O casă s-a făcut scrum

Un apel disperat la 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă, azi-noapte, la ora 4. Este vorba de o locuință situată în comuna Colceag, sat Parepa-Rusani. Pompierii au intervenit cu trei...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești