fbpx

furt-malluri-ploiesti.jpeg

Patru bărbați din capitală acuzați de polițiști că au prădat zeci de magazine din mall-urile din Ploiești și București au fost prinși. Polițiștii spun că indivizii găsiseră o metodă prin care să scoată dispozitivul de alarmă pus pe hainele de vânzare, asta în timp ce unul dintre ei ținea de vorbă vânzătorul sau chiar paznicul, ca să îi distragă atenția.

Cei patru bărbați au fost prinși în flagrant de polițiștii serviciului de investigații criminale din Sectorul 5. Țintele preferate de aceștia erau magazinele din mall-uri care aveau la vânzare produse scumpe, potrivit stirileprotv.ro.

Polțiștii au adunat de ore întregi de filmări din magazinele prădate. În imagini se vede cum, într-un magazin de haine de copii, unul dintre bărbații suspecți se uită atent la haine, după sistemele de alarmă și ca să nu dea de bănuit vânzătoarei, îi cere ajutorul.

Într-o altă înregistrare, de data aceasta într-un magazin de haine de bărbați, unul dintre suspecți este surprins în timp ce ia produse de pe raft și le duce la cabinele de probă. Când se întoarce în magazin însă, nu mai are hainele pe mână.

Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei a declarat pentru sursa citată că pentru a păcăli sistemele de securitate hoții foloseau un dispozitiv artizanal pentru dezafectarea acestora. 

Polițiștii spun că cei patru suspecți ar fi furat de toate - de la blugi și geci scumpe până la haine de copii, iar produsele furate erau ulterior vândute unor persoane din anturajul grupului.

Persoanele în cauză au fost reținute și sunt acuzate de furt calificat. Video pe stirileprotv.ro

foto caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro