fugar-politie-retinut.jpg

Un prahovean din Măneciu pe numele căruia Curtea de apel Ploiești a emis un mandat de arestare preventivă și care se sustrăgea executării a fost depistat în localitatea Brad din județul Hunedoara. 

Potrivit IJP Prahova, în urma activităților desfășurate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale - Biroul Urmăriri, a fost depistat şi reținut pe raza localității Brad, județul Hunedoara un prahovean din comuna Măneciu, urmărit național întrucât se sustrăgea de la executarea unui mandat de arestare preventivă emis de Curtea de Apel Ploiești, prin care s-a dispus arestarea preventivă pe o durata de 30 zile în vederea predării acestuia către autoritaţile din Republica Austria.

Acesta a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv de la Câmpina. 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.