retinuti-perchezitii-hotiph.jpg

Șase persoane au fost reținute pentru o perioadă de 24 de ore în urma perchezițiilor care au avut loc miercuri dimineață în Prahova și Iflov. Astăzi vor fi prezentate judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzate de furturi din societăți comerciale și ATM-uri.

UPDATE: Cele șase persoane reținute vor fi prezentate Judecătoriei Ploiești cu propunere de arestare preventivă. Cinci dintre bărbații reținuți sunt din Sinaia, iar unul din Ștefăneștii de Jos, Ilfov. Prahovenii reținuți au 38 de ani, 39 de ani, 36 de ani, 37 de ani, 40 de ani, iar bărbatul din din Ilfov are 38 de ani.

Știre inițială

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Banda de hoți acționa în județele Prahova, Buzău și Brașov, iar țintele preferate erau seifurile din casele de amanet și alte tipuri de societăți comerciale dar și bancomatele. 

Imagini de la perchezițiile de miercuri dimineață din Prahova și Ilfov. Bani, telefoane mobile și cartele SIM ridicate

Din cercetările polițiștilor au rezultat indicii că începând cu luna septembrie 2017 și până în prezent, persoanele în cauză ar fi dat mai multe lovituri pe raza județelor Prahova, Brașov și Buzău. Prejudiciul estimat este de aproximativ 100 000 de lei.