retinuti-perchezitii-hotiph.jpg

Șase persoane au fost reținute pentru o perioadă de 24 de ore în urma perchezițiilor care au avut loc miercuri dimineață în Prahova și Iflov. Astăzi vor fi prezentate judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzate de furturi din societăți comerciale și ATM-uri.

UPDATE: Cele șase persoane reținute vor fi prezentate Judecătoriei Ploiești cu propunere de arestare preventivă. Cinci dintre bărbații reținuți sunt din Sinaia, iar unul din Ștefăneștii de Jos, Ilfov. Prahovenii reținuți au 38 de ani, 39 de ani, 36 de ani, 37 de ani, 40 de ani, iar bărbatul din din Ilfov are 38 de ani.

Știre inițială

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Banda de hoți acționa în județele Prahova, Buzău și Brașov, iar țintele preferate erau seifurile din casele de amanet și alte tipuri de societăți comerciale dar și bancomatele. 

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Imagini de la perchezițiile de miercuri dimineață din Prahova și Ilfov. Bani, telefoane mobile și cartele SIM ridicate

Din cercetările polițiștilor au rezultat indicii că începând cu luna septembrie 2017 și până în prezent, persoanele în cauză ar fi dat mai multe lovituri pe raza județelor Prahova, Brașov și Buzău. Prejudiciul estimat este de aproximativ 100 000 de lei. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.