prejudiciu-evaziuneploiestean.jpg

Un ploieștean în vârstă de 37 de ani este acuzat de polițiști că a produs bugetului de stat un prejudiciu în valoare totală de 431 463 de lei prin operațiuni comerciale fictive. În perioada 2011-2013 din poziția de administrator al unei firme a înregistrat în evidența contabilă facturi fictive derulate în compania unor societăți fantomă 

Potrivit IJP Prahova , ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat cercetări într-un dosar penal privind un bărbat de 37 de ani din municipiul Ploiești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de evidenţiere în actele contabile sau în alte documente legale a cheltuielilor care nu au la baza operaţiuni reale ori evidenţierea altor operațiuni fictive.

Din cercetările polițiștilor au rezultat indicii că, în perioada iulie 2011 – ianuarie 2013, bărbatul, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, ar fi înregistrat în evidenţă contabilă operaţiuni comerciale fictive (achiziţii de servicii) derulate în compania unor societăţi comerciale tip fantomă, producând astfel un prejudiciu bugetului de stat în valoare totală de 431.463 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dosarul penal a fost înaintat unității de parchet cu propunere de sesizare a instanței competente să soluționeze cauza.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.