pietoni-loviti-trece-ph.jpg

Două accidente în care victime au fost pietonii s-au produs joi dimineață în jurul orei în Ploiești și Boldești Scăeni.

Potrivit IJP Prahova, accidentul din Ploiești s-a produs pe strada General Vasile Milea în jurul orei 07.30. Din primele cercetări efectuate de polițiști, o femeie care se angajase în traversarea regulamentară a străzii, pe o trecere de pietoni, a fost acroșată de un autoturism. 

Cel de-al doilea accident s-a produs în Boldești Scăeni în jurul orei 07.35. Potrivit primelor informații oferite de poliție, un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cazul ambelor accidente victimele au fost transportate la Spitalul Județean, iar polițiștii au deschis câte un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Atenție șoferi! Radar la ieșirea din Ploiești

Acțiunea polițiștilor se încadrează în campania pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente. Un echipaj al Poliției Rutiere dotat cu radar a fost văzut la ieșirea din Ploiești, pe strada...