fbpx

imagini-perche-atmeuri.jpg

Polițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul  Poliției Române au efectuat miercuri cinci percheziții, pe raza județelor Prahova și Ilfov, la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și ATM-uri. 7 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La data de 7 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de PoliţieJudeţean Prahova, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat 5 percheziții, în județele Prahova și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și ATM-uri.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna septembrie a anului 2017 și până în prezent, cei în cauză ar fi sustras bani din seifuri, case de bani și ATM-uri, situate în județele Prahova, Ilfov, Brașov, Giurgiu și Buzău.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat instrumente susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunilor, bani și telefoane mobile.

7 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 100.000 de lei. La percheziții participă și jandarmi.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro