seifuri-sparte-case-amaent.jpg

Cinci descinderi ale polițiștilor au avut loc miercuri dimineață în Prahova și Ilfov la persoane acuzate de furturi din furturi din societăți comerciale și ATM-uri, urmând ca șapte persoane să fie aduse a audieri. 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, banda de hoți prefera să dea lovituri la casele de amanet, dar și la alte societăți comerciale despre care știau că au depozitate sume mari de bani în seifuri. O altă țintă a hoților o reprezentau ATM-urile băncilor. Aceștia fie forțau fanta pe unde ies bani fie distrugeau bancomatele și se făceau rapid nevăzuți. 

Din cercetările polițiștilor au rezultat indicii că începând cu luna septembrie 2017 și până în prezent, persoanele în cauză ar fi dat mai multe lovituri pe raza județelor Prahova, Brașov și Buzău. Prejudiciul estimat este de aproximativ 100 000 de lei. 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
Eveniment
  • Miercuri, 11 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Campanie de prevenire a furturilor din autovehicule

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova desfășoară, în perioada 11 iulie – 31 decembrie 2018, o campanie de prevenire a furturilor din autovehicule în municipiul Ploiești și în zona centrelor...