trafic-deviat-pe-dn-1-prin-sinaia-incendiu-la-un-service-auto-si-statie-itp-507198.jpg

Aseară, timp de mai bine de o oră, traficul rutier pe DN 1 a fost deviat prin centrul stațiunii Sinaia din cauza unui incendiu izbucnit la un service auto și o stație ITP de pe centura orașului.

În urma incendiului, au ars două mașini dezmembrate și anexa stației ITP, unde se află și centrala termică. Până la stingerea incendiului, din cauza fumului gros și pentru a facilita accesul mașinilor de pompieri, polițiștii au luat decizia de a devia traficul de pe DN 1 (centura Sinăii) prin centrul stațiunii, pe ambele sensuri de mers.

În urma cercetărilor s-a stabilit că focul nu a fost pus intenționat de o mână criminală, așa cum se presupunea, ci de la o țigară aprinsă și uitată în anexa stației ITP, de unde focul s-a extins și la clădirile din jur.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Rămâne de văzut dacă angajatul, care a provocat paguba din neglijență, va fi identificat și tras la răspundere.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Autoturism ieșit în decor pe DN1, la Băicoi

Un accident rutier care din fericire s-a soldat doar cu pagube materiale s-a produs vineri în jurul orei 11.00 pe DN1, pe sensul de mers spre Brașov, la Băicoi.  Șoferul unui autoturism a pierdut...

h-p-970x250.png