aboneaza-te2.png

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

trafic-deviat-pe-dn-1-prin-sinaia-incendiu-la-un-service-auto-si-statie-itp-507198.jpg

Aseară, timp de mai bine de o oră, traficul rutier pe DN 1 a fost deviat prin centrul stațiunii Sinaia din cauza unui incendiu izbucnit la un service auto și o stație ITP de pe centura orașului.

În urma incendiului, au ars două mașini dezmembrate și anexa stației ITP, unde se află și centrala termică. Până la stingerea incendiului, din cauza fumului gros și pentru a facilita accesul mașinilor de pompieri, polițiștii au luat decizia de a devia traficul de pe DN 1 (centura Sinăii) prin centrul stațiunii, pe ambele sensuri de mers.

În urma cercetărilor s-a stabilit că focul nu a fost pus intenționat de o mână criminală, așa cum se presupunea, ci de la o țigară aprinsă și uitată în anexa stației ITP, de unde focul s-a extins și la clădirile din jur.

Rămâne de văzut dacă angajatul, care a provocat paguba din neglijență, va fi identificat și tras la răspundere.


Auto-moto
  • Duminică, 20 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1A, la Măgurele

Două autoturisme au intrat în coliziune duminică după-amiază, pe DN1A, la Măgurele. Trei persoane, printre care și un minor, au fost transportate la spital. La fața locului au ajuns echipaje ale...

Eveniment
  • Miercuri, 16 Mai 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Un nou incendiu în curtea rafinăriei Astra-FOTO

Un nou incendiu a izbucnit miercuri dimineață în curtea rafinăriei Astra din Bariera București.  Potrivit ISU Prahova, ard mai multe reziduri petroliere pe o suprafață de aproximativ 40 de metri...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești