spargere-medgidia-furt-pay-point.JPG

În această dimineață, polițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul  Poliției Române efectuează cinci percheziții, pe raza județelor Prahova și Ilfov, la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și ATM-uri. Șapte persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 7 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de PoliţieJudeţean Prahova, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, efectuează cinci percheziții, în județele Prahova și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și ATM-uri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna septembrie a anului 2017 și până în prezent, cei în cauză ar fi sustras bani din seifuri, case de bani și ATM-uri, situate în județele Prahova, Brașov și Buzău.

Șapte persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri. Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 100.000 de lei. La percheziții participă și jandarmi.

foto cu caracter ilustrativ

 


Viața Prahovei
  • Marți, 21 August 2018
  • De Roxana Tănase

O nouă atenționare meteo pentru Prahova

ANM a emis o nouă atenționare meteo, de ploi torențiale, care vizează  mai multe localități din Prahova. Avertizare este valabilă până marți, la ora 17.30, timp în care se vor înregistra averse, dar sunt...