autobuz-foc-noaptea.jpg

Un autobuz a luat foc în mers marți seară la Plopu. Din fericire la ora izbucnirii incendiului în mijlocul de transport nu se aflau călători, ci doar șoferul care a scăpat nevătămat. 

UPDATE Autobuzul a ars din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 22.30, iar traficul rutier a fost îngreunat în Plopu pe toată durata intervenției pompierilor și până la scoaterea mijlocului de transport în afara părții carosabile. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit ISU Prahova, la fața locului au fost trimise două autospeciale de lucru cu apă și spumă. 

foto caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.