accident-giratoriu-campinita.jpg

Un accident rutier în s-a produs miercuri dimineață în jurul orei 07.30 în sensul giratoriu din Câmpina, la ieșirea spre Câmpinița. 

Potrivit IJP Prahova, două mașini au fost implicate în coliziune, iar în urma impactului o persoană a fost rănită ușor. Victima, o femeie, a primit îngrijiri medicale la fața locului. 

ISU Prahova transmite că în cele două autoturisme se aflau în total patru persoane, la fața locului fiind trimise o ambulanță SMURD și o autospecială de lucru cu apă și spumă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu au fost raportate probleme de trafic


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.