Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

perchezitii-contrafacute.jpg

Polițiștii au descins marți dimineață la domiciliul unui bărbat din Blejoi pe care îl acuză de punerea în circulație de mărfuri contrafăcute. Surse apropiate anchetei au declarat pentru observatorulph.ro că prahoveanul cumpăra produse contrafăcute din Dragonul Roșu și le vindea pe OLX. 

Potriviti IJP Prahova, în această dimineață, polițiști de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au efectuat  o percheziţie în Blejoi,  la domiciliul unei persoane bănuite  de punerea în circulație de mărfuri susceptibile a fi contrafăcute.

Din cercetările polițiștilor au rezultat indicii că, în perioada 2016 – februarie 2018, persoana în cauză ar fi promovat pe un site mărfuri susceptibile a fi contrafăcute ( articole vestimentare, accesorii, produse cosmetice și de parfumerie )

Mărfurile ar fi fost achiziționate din diverse complexe comerciale din județul Ilfov fără a deține pentru acestea documente justificative de achiziție și nici certificate de calitate și conformitate sau alte înscrisuri care să le ateste calitatea și acordul titularului de marcă pentru a putea fi comercializate.

Ulterior, bunurile erau expediate către cumpărători prin intermediul serviciilor poștale. În urma perchezițiilor au fost indisponibilizate și ridicate în vederea cercetărilor peste 1 000 de astfel de bunuri în valoare de aproximativ 28 000 lei.

Cercetările continuă pentru stabilirea prejudiciului adus titularilor de marcă și a întregii activități infracționale. La activități au participat și jandarmi.


Administrație
  • Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în primării din Prahova

Mai multe administrații publice sau instituții aflate în subordinea acestora au scos la concurs mai multe posturile vacante. Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe...

Eveniment
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Andra Ilie

Incendiu în Prahova. O casă s-a făcut scrum

Un apel disperat la 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă, azi-noapte, la ora 4. Este vorba de o locuință situată în comuna Colceag, sat Parepa-Rusani. Pompierii au intervenit cu trei...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești