zone-negre-accidente-rahova.jpg

Zeci de accidente rutiere grave s-au produs în Prahova în anul 2017 ca urmare fie a neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, a vitezei excesive, din cauza neacordării de prioritate sau a neatenției la volan. 

Din păcate în Prahova există în continuare așa numitele ”zone negre” unde se produc frecvent accidente rutiere și chiar dacă situația este cunoscută de mai mulți ani, autoritățile competente să creeze un climat rutier sigur întârzie să ia decizii concrete. 

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție ”zonele negre” din punct de vedere rutiere din Prahova sunt: intersecția DJ720 cu DN1 de la Florești, DN72 - drumul de legătură între Ploiești și Târgoviște și ”curba morții” de pe DN1 din Românești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.