femeie-decedata-cazuta-etaj-bulevardul-republicii.jpg

Incidentul a avut loc duminică dimineață. O femeie în vârstă de 64 de ani a căzut de la etajul VII al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploiești și a decedat.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova. Femeia, în vârstă de 64 de ani, care locuia singură, a căzut de la etaj și a suferit traumatisme grave.

Medicii ajunși la fața locului au constatat că victima era în stop cardio-respirator și, prin urmare, imediat au fost începute manevrele de resuscitare. 

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, însă leziunile suferite ca urmare a impactului cu solul i-au fost fatale.

Medicii legiști urmează să stabilească, în urma necropsiei, cauza care a condus la deces. 

Poliția a demarat la rândul său o anchetă pentru a se stabili ce anume s-a întâmplat. În cauză a fost deschis un dosar pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Viața Prahovei
  • Miercuri, 21 Februarie 2018
  • De Roxana Tănase

Tentativă de suicid ieri noapte la Provița

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Provița, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești, după ce a încercat să se sinucidă. Bărbatul a fost găsit în comă. O...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești