fbpx

femeie-decedata-cazuta-etaj-bulevardul-republicii.jpg

Incidentul a avut loc duminică dimineață. O femeie în vârstă de 64 de ani a căzut de la etajul VII al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploiești și a decedat.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova. Femeia, în vârstă de 64 de ani, care locuia singură, a căzut de la etaj și a suferit traumatisme grave.

Medicii ajunși la fața locului au constatat că victima era în stop cardio-respirator și, prin urmare, imediat au fost începute manevrele de resuscitare. 

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, însă leziunile suferite ca urmare a impactului cu solul i-au fost fatale.

Medicii legiști urmează să stabilească, în urma necropsiei, cauza care a condus la deces. 

Poliția a demarat la rândul său o anchetă pentru a se stabili ce anume s-a întâmplat. În cauză a fost deschis un dosar pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Mihai Popescu

O mașină a luat foc în Ploiești

Incindent, luni dimineața, în Ploiești, unde o mașină a luat foc în  mers. Pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, compartimentul motor al unui autoturism a luat foc. Din fericire, nu sunt victime....