femeie-decedata-cazuta-etaj-bulevardul-republicii.jpg

Incidentul a avut loc duminică dimineață. O femeie în vârstă de 64 de ani a căzut de la etajul VII al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploiești și a decedat.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova. Femeia, în vârstă de 64 de ani, care locuia singură, a căzut de la etaj și a suferit traumatisme grave.

Medicii ajunși la fața locului au constatat că victima era în stop cardio-respirator și, prin urmare, imediat au fost începute manevrele de resuscitare. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, însă leziunile suferite ca urmare a impactului cu solul i-au fost fatale.

Medicii legiști urmează să stabilească, în urma necropsiei, cauza care a condus la deces. 

Poliția a demarat la rândul său o anchetă pentru a se stabili ce anume s-a întâmplat. În cauză a fost deschis un dosar pentru infracțiunea de ucidere din culpă.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Vineri, 16 Noiembrie 2018
  • De Roxana Tănase

TCE si SGU salvate în luna noiembrie

Pentru prima dată de la începutul anului, cei patru aleși locali de la ALDE nu au votat alături de PSD rectificarea de buget, proiectul fiind votat doar de liberali și de social-democrați....