incendiu-casa-baltesti-sat-izesti-prahova.jpg

Pompierii militari au fost în alertă în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce acoperișul unei locuințe din satul Izești, comuna Bălțești a luat foc.

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, iar la fața locului a ajuns și o ambulanță din cadrul SAJ Prahova.

După localizarea și stingerea focului, pompierii au făcut și o descoperire macabră. În locuință se afla o femeie, în vârstă de 74 de ani, care era decedată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cadavrul carbonizat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții. 

În incendiu a ars o suprafață de 70 mp din acoperiș, potrivit ISU Prahova. Se pare că focul ar fi izbucnit de la un mijloc de încălzire improvizat, respectiv un reșou. (foto arhivă).


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 15 Noiembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Casă distrusă de explozie la Gornet Cuib

O acumulare de gaze a provocat o explozie, care a dus la distrugerea unei case în localitatea prahoveană Gornet Cuib. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie, explozia nu a...