17.jpg

Vineri seară, la ora 22:10, pe DN 72 s-a produs un accident rutier.

Potrivit primelor informații, două mașini au fost implicate în impactul produs în zona Parcului Industrial Ploiești.

A fost vorba de o coliziune față-spate, produsă ca urmare a nepăstrării distanței regulamentare de deplasare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma accidentului, o persoană a acuzat dureri, fiind asistată medical la fața locului. 

Reamintim că, sâmbătă dimineață, pe strada Poligonului din Ploiești, o mașină a intrat într-un tir parcat, două persoane fiind încarcerate (detalii și starea victimelor AICI)

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Luni, 15 Octombrie 2018
  • De Roxana Tănase

Castanii au înflorit a doua oară la Ploiești. FOTO

Temperaturile ridicate din această toamnă au făcut ca mai mulți castani de pe Bulevardul Independenței din Ploiești să înflorească pentru a doua oară în acest an. Vorbim de copacii care ar fi...