accident-sambata-poligonului-trafic.jpg

Un apel la 112 efectuat în această dimineață a anunțat un accident grav pe strada Poligonului din Ploiești.

Potrivit primelor informații, un autoturism cu patru pasageri a intrat într-un tir parcat. În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate.

La fața locului intervin 12 salvatori de la ISU Prahova (pompieri, ambulanță SMURD, terapie intensivă mobilă).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Persoanele încarcerate au fost scoase din mașina avariată, toate victimele fiind conștiente.

UPDATE Răniții au fost transportați la spitalul județean de urgență din Ploiești, viața lor nefiind pusă în pericol.

20180120_073945.jpg

20180120_074001.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.