aglomeratie-trafic-ambulanta.jpg

Echipajele de la Serviciul de Ambulanță au întâmpinat condiții grele pe teren astăzi, din cauza carosabilului plin cu zăpadă, a vântului puternic, dar și a cozilor formate pe șosele că urmare a restricțiilor de circulație.

Una dintre intervențiile dificile a fost la Bușteni, unde echipajul a fost chemat pentru o femeie în vârstă de 84 de ani aflată în stare de inconştienţă.

În condiţii normale, drumul putea fi parcurs în 10 minute, însă, din cauza vremii, s-a răspuns la solicitare în 35 de minute.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vezi mai jos imagini transmise de SAJ Prahova.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.