alpinist-avalansa.jpg

Un tânăr de 30 de ani a fost înghițit ieri de o avalanță produsă în Munţii Bucegi.

Victima se numeşte Daniel Rusu, are 30 de ani și este un pasionat de alpinism, potrivit observator.tv.

Daniel Rusu a căzut în gol mai bine de 500 de metri, pe Valea Coştilei, declanşând chiar el căderea masivă de zăpadă. La locul accidentului au fost găsite rucsacul şi casca pe care turistul le purta. Alți patru alpiniști din grup au scăpat teferi din incident.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit salvamontiștilor, șansele de supraviețuire sunt aproape zero. Căutările vor fi reluate luni.

FOTO (sursa: observator.tv)

15159253268c7c6385.jpg

15159256514c68ecf5.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.