aglomeratie-coloana-dn1-weekened.jpg

Sfârșitul weekendului aduce din nou aglomerație pe Valea Prahovei. Circulația rutieră pe DN1 între Azuga și Bușteni se desfășoară cu dificultate pe sensul de mers Brașov-București. Aglomerație este și în Comarnic, pe același sens de mers. 

Șoferii sunt rugați să circule cu prudență și să nu se angajeze în manevre periculoase care ar putea pune în pericol propria siguranță și a altora. 

În Prahova s-au înregistrat temperaturi scăzute pe durata întregii zile, iar în zonele unde carosabilul este umed nu este exclus să se formeze polei. 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.