cladire-flacari-incendiu.jpg

Pompierii militari sunt în alertă sâmbătă noaptea, după ce a izbucnit un incendiu la un abator din comuna Târgșoru Vechi.

Potrivit ISU Prahova, flăcările se manifestă pe o suprafață de 1000 de metri pătrați. La fața locului, peste 40 de angajați ai ISU Prahova intervin cu șase autospeciale.

După localizarea și stingerea focului, pompierii militari vor stabili și cauza incendiului. ISU Prahova a anunțat că nu sunt victime și că nu există pericol de extindere a focului la clădiri învecinate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În apropiere, însă, la circa 25 de metri de foc, se află un rezervor de 5.000 de litri de motorină și un rezervor de GPL.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Duminică, 21 Octombrie 2018
  • De Roxana Tănase

Temperaturi sub 0 grade Celsius la Vârful Omu

Meteorologii au avut din nou dreptate când au anunțat schimbarea radicală a vremii. Sâmbătă noapte și duminică dimineață, la munte, temperaturile au coborât sub 0 grade Celsius. Meteorologii au...