accident-rutier-intersectie-campina-conducta.jpg

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă după-amiază, după ce două autoturisme au intrat în coliziune, iar una dintre mașini a lovit și o conductă de gaze.

UPDATE: 14.15 - Trei persoane, doi bărbați și o femeie, au fost transportate la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Câmpina. Victimele accidentului prezintă diverse traumatisme.

Potrivit IJP Prahova, accidentul rutier s-a produs la intersecția străzilor Constantin Stere și Conductelor. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar una dintre mașini a lovit o conductă de gaze.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției, ISU Prahova și Serviciului de Ambulanță. Trei persoane sunt asistate medical.

Potrivit ISU Prahova la fața locului este așteptată echipa Distrigaz pentru a opri alimentarea cu gaze în zonă. ISU Prahova intervine cu o autospecială cu apă, o ambulanță Smurd și un echipaj de la descarcerare. (Arhivă)


Viața Prahovei
  • Marți, 17 Iulie 2018
  • De Mihai Popescu

Cutremur în marți dimineață în Prahova

Un cutremur cu magnitudinea 2,4 pe scara Richter a avut loc, marţi dimineața, în Prahova, seismul fiind înregistrat la ora 07.03, potrivit INFP.  Seismul s-a produs la o adâncime de 23 de kilometri și...

Auto-moto
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident în parcarea Kaufland din Câmpina

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs luni dimineață în jurul orei 10.30 în parcarea supermarketului Kaufland din Câmpina.  Potrivit IJP Prahova, în urma coliziunii o...

Social
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Comunicat Hidro Prahova privind oprirea apei în Câmpina

HIDRO PRAHOVA anunță că va opri apa în municipiul Câmpina, marți, 17 iulie, pentru lucrări de mentenanță. Sucursala Câmpina a societății HIDRO PRAHOVA SA anunță sistarea furnizării apei potabile în...