accident-rutier-intersectie-campina-conducta.jpg

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă după-amiază, după ce două autoturisme au intrat în coliziune, iar una dintre mașini a lovit și o conductă de gaze.

 

UPDATE: 14.15 - Trei persoane, doi bărbați și o femeie, au fost transportate la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Câmpina. Victimele accidentului prezintă diverse traumatisme.

Potrivit IJP Prahova, accidentul rutier s-a produs la intersecția străzilor Constantin Stere și Conductelor. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar una dintre mașini a lovit o conductă de gaze.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției, ISU Prahova și Serviciului de Ambulanță. Trei persoane sunt asistate medical.

 

Potrivit ISU Prahova la fața locului este așteptată echipa Distrigaz pentru a opri alimentarea cu gaze în zonă. ISU Prahova intervine cu o autospecială cu apă, o ambulanță Smurd și un echipaj de la descarcerare. (Arhivă)

 

Eveniment
  • Duminică, 21 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Incendiu într-un apartament din Ploiești. UPDATE

Un apel la 112 a anunțat în jurul orei 16:00 că într-un apartament din Ploiești a izbucnit un incendiu. Potrivit primelor informații, apartamentul este situat într-un imobil de pe strada Torcători. La fața...

Eveniment
  • Duminică, 21 Ianuarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Atenție șoferi! Radar pe DN1A în Vălenii de Munte

  O autospecială a poliției rutiere dotată cu aparat radar staționează de câteva ore lângă curtea spitalului din Vălenii de Munte, agenții rutieri sancționând șoferii care încalcă regimul legal de...

Eveniment
  • Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident în Strejnicu. O persoană rănită

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs sâmbătă dimineață în jurul orei 08.30 în satul Strejnicu.  Potrivit IJP Prahova accidentul s-a produs în zona bisericii din...