Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

patrulare-piroman-calugareni.jpg

Locuitorii satului Călugăreni din Prahova nu mai au liniște de când mai multe persoane cu tulburări psihice sau pur și simplu hotărâte să facă rău au început să incendieze casele nelocuite din localitate. 

Calvarul sătenilor a început Ajunul Crăciunului și au trăit sărbătorile cu spaimă în suflet. Până în prezent, bilanțul incendiilor în care pompierii au stabilit că focul a fost pus în mod intenționat este de 8 locuințe. Poliția a identificat și depistat un suspect, acesta fiind internat ulterior într-un spital de psihiatrie.

Având în vedere că joi seară pompierii au stins încă un incendiu la Călugăreni care a pornit de la ”folosirea intenționată a sursei de aprindere”, polițiștii au în continuare o muncă grea. Dintr-un cerc de bănuiți deja existent, oamenii legii trebuie să mai identifice încă cel puțin o persoană cu apucături de piroman. 

Ion Enache, primarul comunei, ne-a mărturisit că momentele prin care trec sătenii din Călugăreni nu sunt unele ușoare. Mai ales că vorbim de o populație îmbătrânită, vârstnici singuri, pentru care șocul unor astfel de evenimente nu este tocmai ușor de depășit. 

În sprijinul oamenilor, măsurile de patrulare atât ale Poliției Locale, ale Jandarmilor și ale Poliției (MAI) s-au intensificat în ultima lună și la ele mai participă pe lângă oameni în uniformă funcționarii primăriei și puținii tineri care au ales să nu plece din locurile în care au crescut. 


Auto-moto
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Accident pe DN 1B, la Valea Călugărească. VIDEO

Un microbuz de transport marfă și un autoturism au fost implicate, astăzi, în jurul orei 13:00, într-un accident rutier petrecut pe DN 1B, la Valea Călugărească. Din primele informații, unul dintre...

Eveniment
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Andra Ilie

Incendiu în Prahova. O casă s-a făcut scrum

Un apel disperat la 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă, azi-noapte, la ora 4. Este vorba de o locuință situată în comuna Colceag, sat Parepa-Rusani. Pompierii au intervenit cu trei...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești