patrulare-piroman-calugareni.jpg

Locuitorii satului Călugăreni din Prahova nu mai au liniște de când mai multe persoane cu tulburări psihice sau pur și simplu hotărâte să facă rău au început să incendieze casele nelocuite din localitate. 

Calvarul sătenilor a început Ajunul Crăciunului și au trăit sărbătorile cu spaimă în suflet. Până în prezent, bilanțul incendiilor în care pompierii au stabilit că focul a fost pus în mod intenționat este de 8 locuințe. Poliția a identificat și depistat un suspect, acesta fiind internat ulterior într-un spital de psihiatrie.

Având în vedere că joi seară pompierii au stins încă un incendiu la Călugăreni care a pornit de la ”folosirea intenționată a sursei de aprindere”, polițiștii au în continuare o muncă grea. Dintr-un cerc de bănuiți deja existent, oamenii legii trebuie să mai identifice încă cel puțin o persoană cu apucături de piroman. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ion Enache, primarul comunei, ne-a mărturisit că momentele prin care trec sătenii din Călugăreni nu sunt unele ușoare. Mai ales că vorbim de o populație îmbătrânită, vârstnici singuri, pentru care șocul unor astfel de evenimente nu este tocmai ușor de depășit. 

În sprijinul oamenilor, măsurile de patrulare atât ale Poliției Locale, ale Jandarmilor și ale Poliției (MAI) s-au intensificat în ultima lună și la ele mai participă pe lângă oameni în uniformă funcționarii primăriei și puținii tineri care au ales să nu plece din locurile în care au crescut. 


Auto-moto
  • Joi, 19 Iulie 2018
  • De Mihai Popescu

Autoturism ieșit în decor pe DN1A, la Cheia

  Un accident rutier s-a produs joi în jurul orei 11.40 pe DN1A, la ieșirea din Cheia spre Ploiești.  Potrivit primelor informații oferite de IJP Prahova, șoferul unui autoturism a pierdut controlul...