autoturism-furat-marea-britanie.jpg

Grijă mare în momentul achiziționării unui autoturism! Polițiștii din Constanța au depistat un autoturism de lux, dat în urmărire internațională de autoritățile britanice, după ce ar fi fost sustras din Marea Britanie.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Constanţa au depistat, ieri, pe raza judeţului Constanţa, un autoturism de lux, dat în urmărire internațională de autorităţile din Marea Britanie.

„Vehiculul, care figura ca sustras, era căutat de autorităţile britanice din decembrie 2017 și a fost găsit de polițiștii români la un bărbat, de 29 de ani, din Mangalia”, a anunțat IGPR.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Valoare autoturismului a fost evaluată la 15.000 de euro și, potrivit procedurilor legale, vehicul a fost indisponibilizat. Bărbatul la care a fost descoperit autoturismul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Schimbul de date şi informaţii între autoritățile române și cele britanice s-a realizat prin intermediul Biroulului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române, a precizat sursa citată. (FOTO: IGPR)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.