autoturism-furat-marea-britanie.jpg

Grijă mare în momentul achiziționării unui autoturism! Polițiștii din Constanța au depistat un autoturism de lux, dat în urmărire internațională de autoritățile britanice, după ce ar fi fost sustras din Marea Britanie.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Constanţa au depistat, ieri, pe raza judeţului Constanţa, un autoturism de lux, dat în urmărire internațională de autorităţile din Marea Britanie.

„Vehiculul, care figura ca sustras, era căutat de autorităţile britanice din decembrie 2017 și a fost găsit de polițiștii români la un bărbat, de 29 de ani, din Mangalia”, a anunțat IGPR.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Valoare autoturismului a fost evaluată la 15.000 de euro și, potrivit procedurilor legale, vehicul a fost indisponibilizat. Bărbatul la care a fost descoperit autoturismul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Schimbul de date şi informaţii între autoritățile române și cele britanice s-a realizat prin intermediul Biroulului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române, a precizat sursa citată. (FOTO: IGPR)