pieton-beat-cazut-pe-sosea-lovit-de-o-masina-in-miez-de-noapte-HtF.jpg

Joi seara s-a înregistrat un nou accident soldat cu decesul unui pieton.

Este al doilea pieton decedat în ultimele două zile, în Prahova, alți patru fiind răniți în acest interval.

Accidentul s-a produs pe DJ 100L, între Măgurele și Bălțești. Victima este un bărbat de aproximativ 50 de ani, iar șoferul autoturismului care l-a accidentat este din Podeni și are 48 de ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că victima era întinsă pe asfalt în momentul în care a fost lovită de mașină, iar în zonă nu era trecere de pietoni.

Medicina legală urmează să stabilească dacă victima era sub influența alcoolului și dacă nu fusese lovită în prealabil de o altă mașină, precum și celelalte împrejurări în care s-a produs tragedia.

Știre în curs de actualizare.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Pieton lovit de mașină pe DJ 146 , în Prahova

În această dimineață, la 112 s-a primit un apel care anunța un accident rutier petrecut pe DJ 146. Din primele informații, un pieton a fost lovit de mașină pe raza comunei Tomșani, județul Prahova. Se...

Auto-moto
  • Vineri, 12 Octombrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

VIDEO: Festivalul neșoferilor la Ploiești

Pe fondul producerii a zeci de accidente săptămânal, în Prahova, multe dintre ele cu pierderi de vieți omenești - 9 în ultima săptămână - continuăm campania împotriva a tot ceea ce înseamnă...