piromanul.jpg

Pompierii ISU Prahova, detașamentul Mizil, intervin la un nou incendiu în localitatea prahoveană Călugăreni.

Intervenția se face cu o ambulanță SMURD și două autospeciale pentru stingerea incendiilor.

Este cea de a opta casa nelocuită, incendiată în ultima jumătate de lună. Totul a început în ajunul Crăciunului, cel de al șaptelea incendiu fiind înregistrat pe 4 ianuarie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După o săptămână de pauză, cel de al optulea incendiu a fost anunțat în această seară. 

Greu de crezut că nu este ”opera” aceluiași piroman, având în vedere că sunt vizate doar case nelocuite. Cu toate acestea, localnicii se tem pentru viețile și proprietățile lor, neștiind dacă piromanul nu își va schimba preferința și pentru gospodăriile locuite. 

Revenim cu detalii.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

h-p-970x250.png