arsinel lucan.jpg

Alexandu Arșinel a fost beneficiarul unui transplant de rinichi, nu puțini fiind cei care l-au acuzat că ar fi privat de dreptul la viață pe cineva care se afla pe lista de transplant.

 

Alexandru Arşinel este audiat de procurorii DIICOT, în dosarul medicului Mihai Lucan. Actorul a fost acuzat că ar fi beneficiat de tratament preferenţial din partea profesorului Lucan, în 2013, când a fost supus unui transplant renal, la doar câteva zile după ce a fost trecut pe lista de aşteptare a bolnavilor.

Actorul este audiat în calitate de martor în dosarul profesorului Mihai Lucan. Cu o zi în urmă, la DIICOT a fost audiat primarul Clujului, Emil Boc.

În 4 ianuarie, actorul Alexandru Arşinel, citat de news.ro, spunea că nu cunoaşte nimic despre acuzaţiile aduse medicului Mihai Lucan, afirmând că se profită de notorietatea sa de persoană publică. Arşinel afirma că nu a contat numele său în prioritatea transplantului, ci starea gravă de sănătate, adăugând că aprinde lumânări la biserică pentru doctorul Lucan, care l-a salvat.

 

"Mă bucur că ajung la o biserică şi pot să aprind o lumânare pentru doctorul Lucan care m-a salvat”, a declarat Alexandru Arşinel.

Reacția negativă a opiniei publice vine și pe fondul ostilității cu care Arșinel face declarații: "Întâmplarea face că am un nume care rezonează într-un anumit fel şi jigodiile profită de treaba asta.” 

 

Național
  • Marți, 16 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Alina Bica a plecat în Costa Rica

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica, trimisă în judecată în mai multe dosare, a plecat în Costa Rica şi nu s-a mai prezentat la procese, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare. Potrivit surselor ...