retinuti-audieri-hoti-prahova.jpg

Șase persoane din cele șapte aduse miercuri la audieri în urma perchezițiilor efectuate de Poliție în Prahova într-un dosar privind numeroase furturi au fost reținute. 

Vă reamintim că miercuri dimineață polițiștii au descins la mai multe adrese din Ploiești, Bărcănești, Puchenii Mari, Blejoi, Bucov, Ciorani, Boldești Scăeni și Filipeștii de Târg în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări privind furturi din societăți comerciale și din locuințe.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna iulie a anului 2017 până în prezent, cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri, pe care ulterior, fie le-ar fi utilizat în interes propriu, fie le-ar fi comercializat către alte persoane. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat scule utilizate în construcții, un cal și unelte susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunilor.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
Viața Prahovei
  • Marți, 17 Iulie 2018
  • De Mihai Popescu

Cutremur în marți dimineață în Prahova

Un cutremur cu magnitudinea 2,4 pe scara Richter a avut loc, marţi dimineața, în Prahova, seismul fiind înregistrat la ora 07.03, potrivit INFP.  Seismul s-a produs la o adâncime de 23 de kilometri și...