sibiu.jpg

Aproape că nu există zi fără pietoni accidentați în Ploiești. 

Cine este tânără accidentată mortal pe trecerea de pietoni de la hipodrom

Alte două accidente, produse joi dimineața, s-au soldat cu lovirea a doi pietoni, pe strada Democrației și pe Șoseaua Vestului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dacă în primul caz, de pe Democrației, nu a fost necesară transportarea la spital, leziunile fiind minore, cel de al doilea pieton, accidentat pe Șoseaua Vestului a necesitat transportarea la UPU a Spitalului Județean.

Și vina a fost diferită în cele două evenimente rutiere. În primul caz, pietonul se angajase într-o traversare neregulamentară, iar în cel de al doilea se afla pe trecere.

Așadar, vina nu aparține doar unei categorii, deși cei mai blamați sunt șoferii. Nici pietonii nu prea au instinct de conservare, nu de puține ori traversând în viteză, sau punând piciorul pe trecere, chiar în fața mașinii, după ce inițial au dat senzația că așteaptă.

În condiții meteo cu vizibilitate redusă și carosabil umed, nu doar șoferii sunt obligați să reducă viteza și să sporească atenția, pietonii fiind nevoiți să înțeleagă că ei sunt primii expuși consecințelor.

Din păcate, nu de puține ori, astfel de evenimente rutiere curmă vieți, mult prea devreme, cu doar o zi în urmă, o tânără de 23 de ani pierzându-și viața pe trecerea de pietoni din apropierea Hipodromului. Detalii AICI

 


Eveniment
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Accident în Ploiești. O persoană rănită

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs marți seară în zona de Nord a Ploieștiului, la intersecția străzilor Găgeni și Cameliei.  Potrivit primelor cercetări efectuate de...